Termeni si Conditii

Pentru orice intrebari cu privire la politica noastra de protejare a tuturor datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati: Politica Confidentialitate

Introducere

Acest site web este proprietatea MIT Micro Technologies prin intermediul urmatoarei companii:

MIT Micro Technologies
CUI: 42144320
RC: J27/50/2020
Sediul social: str. Marasesti, nr. 213, Targu Neamt, Romania

DREPTURI DE AUTOR

Paginile acestui site sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice bucata de continut, traduceri, distribuire sau afisare pe social media sunt protejate de drepturi de autor. Daca doriti sa utilizati continut complet sau partial de pe acest site web, va trebui sa trimiteti o solicitare scrisa. Continutul si structura acestui site web sunt protejate de legea dreptului de autor. Toate resursele media sunt utilizate de MIT Micro Technologies cu licenta completa furnizata de vanzatorii de media. Daca aveti nelamuriri cu privire la orice material de pe site-ul nostru, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected].

Orice fotografii de presa ale agentiei MIT Micro Technologies pot fi utilizate doar in articole. Imaginile MIT Micro Technologies trebuie sa contina – drepturi de autor ,,(c) MIT Micro Technologies. Toate drepturile rezervate.”

TERTI

Site-ul nostru contine linkuri (hyperlinkuri) catre alte site-uri web. Continutul celorlalte site-uri web nu este complet cunoscut companiei noastre. MIT Micro Technologies permite accesul la aceste site-uri web, dar nu este responsabil pentru continutul pe care il distribuie. Aceste legaturi sunt create pentru a va face navigarea mult mai usoara. Nu identificam compania si misiunea noastra cu niciun continut de site-ul unui tert si nu putem fi responsabili pentru continutul acestora.

a. MIT Micro Technologies nu este responsabila pentru nicio incalcare a drepturilor de autor cu alte site-uri web terte.

b. In cazul in care alegeti un produs sau serviciu de pe un site web al unei terte parti care are un link la MIT Micro Technologies, orice probleme pe care le puteti avea cu acel produs sau serviciu vor fi rezolvate intre dvs. si tert. MIT Micro Technologies nu este responsabila pentru contractele semnate cu furnizori terti.

DISPOZITII GENERALE

Orice raspundere MIT Micro Technologies poate avea orice prejudiciu cauzat de utilizarea acestui site web – excluzand cauzele legale, inclusiv infractiunile se limiteaza la prejudicii cauzate de buna voie sau de conduita incorecta. Acest lucru nu va afecta legea pentru responsabilitatea produsului / serviciului. Limitarea responsabilitatii nu se aplica in cazul ranilor corporale sau a problemelor de sanatate.

MIT Micro Technologies se angajeaza sa lupte impotriva virusurilor si sa nu le lase pe acest site web. Pe de alta parte, MIT Micro Technologies, nu poate garanta un site web absolut lipsit de virusi. Acestea fiind spuse, va recomandam prudenta cu privire la ce descarcati de pe acest site web. Scanarea fisierului / documentului ar fi recomandata.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Toate datele, informatiile, documentele, comentariile si continutul de pe acest site sunt furnizate in scop informativ. Aceste informatii reprezinta consultanta pentru vanzari si nu indica nicio investitie. MIT Micro Technologies poate elimina sau modifica aceste informatii fara notificare prealabila. Desi incercam sa prezentam intotdeauna informatii exacte, nu putem fi responsabili pentru nicio eroare sau eroare pe un serviciu sau produs..

COMUNICARE ON-LINE

Va rugam sa retineti ca nu oferim nicio garantie ca mesajele transmise de MIT Micro Technologies vor fi primite de catre receptor in modul in care au fost trimise sau ca informatiile sale vor ramane confidentiale sau neatinse.

PRETURI

Preturile de pe MIT Micro Technologies sunt in RON. Preturile si disponibilitatea serviciilor pot fi modificate de MIT Micro Technologies fara nicio notificare anterioara.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR NOASTRE

Acest site web poate fi utilizat de orice categorie de varsta. Folosind acest site web, ati luat notificare si ati acceptat termenii si conditiile noastre prezentate in aceasta pagina.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile furnizate de orice entitate care utilizeaza MIT Micro Technologies vor ramane confidentiale. Nu vom folosi aceste informatii decat in scopuri statistice si de marketing.

Am actualizat Politica noastra de confidentialitate in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) care a intrat in vigoare la 25 mai 2018. Pentru mai multe detalii despre aceasta problema, accesati aceasta pagina:: POLITICA CONFIDENTIALITATE. Daca aveti intrebari de confidentialitate, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la [email protected].

DECLARATII

Toate declaratiile facute pe acest site web sunt in conformitate cu misiunea si principiile noastre.

ALTE

Acest document este prevazut de legislatia romana / dreptul Uniunii Europene.

Actualizat astazi, 03 martie 2020.

MIT Micro Technologies poate modifica continutul acestei pagini fara a trimite notificari anterioare.

Pentru orice intrebare, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected] sau sa ne sunati la +40754840003

Nursing Papers For Sale

If you’re trying to buy nursing documents for sale, you’re in the right site. The hiring of a professional writer to compose nursing research papers is a fantastic option to start. There are nursing research paper many portfolios to look through and speak with writers prior to you make a decision to employ one. It is easy to find the right nursing paper to suit your needs with a small amount of assistance.

Do you have a thought for the thought: “I wish someone university essay writers could do my writing for me!”? If so, you are not the only one. A lot of students are facing the exact same issue. However, these students have come up with solutions to their writing woes. These are some tips for choosing an essay writer who is professional. These tips will help you pick a company that will satisfy your specifications and budget. Explore the following article to learn more.